• Forside /
  • 16.05 - Boligområde syd for Østrupvej, Ugerløse

16.05 - Boligområde syd for Østrupvej, Ugerløse

Lokalplanen giver mulighed for at anvende et område i Ugerløse til boligformål med op til 72 boliger. Planområdet inddeles i fem delområder.

Delområde 1 kan anvendes til 22 boliger i form af 11 dobbelthuse i én etage eller én etage med udnyttet tagetage. Delområde 1 får vejadgang fra Østrupvej. Det sikres med lokalplanen, at der opstår en sammenhængende oplevelse af boligområdet fra adkomstvejen med blandt andet vejtræer som skaber et grønt vejforløb. Stier forbinder til lokalplanens øvrige områder.

Delområde 2, 3 og 4 får vejadgang fra Højgårdsvej. I delområde 2 er der mulighed for at opføre 20 rækkehuse og et fælleshus i én etage eller én etage med udnyttet tagetage. I delområde 3 er der mulighed for at opføre 20 etageboliger fordelt på to etager. Alternativt til dette kan der i delområde 3 opføres 10 rækkehuse i én etage eller én etage med udnyttet tagetage. I delområde 4 giver lokalplanen mulighed for at opføre 10 rækkehuse.

Lokalplanens delområde 5 skal anvendes til rekreativt fællesareal og håndtering af regnvand, mens en fællessti giver boligområdet adgang til cykelstien ved Tjørneholm.

Bebyggelsen opføres som henholdsvis dobbelthuse og som boligstænger med saddeltage. Boligstængerne skal brydes med detaljeringer i facaden så bebyggelserne ikke fremstår for ensformige. Lokalplanen sikrer, at der er grønne fælles arealer med hjemmehørende beplantning, så boligområdet opleves som et godt boligmiljø med mulighed for rekreativ udfoldelse.

Regnvandet håndteres lokalt inden for lokalplanens område.

OBS: Læser du planen på internettet kan du i den blå bjælke med pilen ovenfor finde lokalplanens forskellige delafsnit. I højre side kan du downloade hele lokalplanen som pdf.

Lokalplanens status

Lokalplanforslag 16.05 og forslag til kommuneplantillæg nr. 9 er vedtaget af Kommunalbestyrelsen den d. 20. marts 2024. Planforslagene er i høring i perioden fra den 22. marts 2024 til den 19. maj 2024.
Herefter vil Kommunalbestyrelsen tage endelig stilling til forslagene.

 

Der afholdes borgermøde om planforslagene d. 23. april 2024 kl. 17.00 i salen på Ugerløse Skole

 

Se printvenlig version af lokalplanforslaget
Se printvenlig version af kommuneplantillægget
Se printvenlig version af miljøscreening

Ved vedtagelse: (Udfyldes efter vedtagelse)

Lokalplanen er vedtaget i Kommunalbestyrelsen den X XX.

Offentliggørelsesdato for den endeligt vedtagne plan: XXX

Se printvenlig version af lokalplanen
Se printvenlig version af kommuneplantillægget

Geografisk afgrænsning

loading image
Henter kort...
static-map

Spørgsmål og kontakt

Spørgsmål til lokalplanen kan rettes til:

Holbæk Kommune
Kanalstræde 2, 4300 Holbæk

Tlf.: 72 36 36 36.
Mail: plan@holb.dk

Se klagevejledning her.