• Forside /
  • 11.26 - Erhvervsområde Bødkervej Syd, Jyderup

Lokalplan 11.26 - Erhvervsområde Bødkervej Syd, Jyderup

Formålet med lokalplanen er at give mulighed for en udvidelse af et eksisterende erhvervsområde med hovedsageligt logistik virksomheder. Planlægningen er i overensstemmelse med visionerne i Kommuneplan 2021 samt Helhedsplan for Jyderup. Lokalplanen har desuden til formål at sikre, at området udvikles med fokus på klimatilpasning og begrønning samt hensyn til omgivelserne i form af afskærmning mod det åbne land og eksisterende naboer.

Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af et ønske fra grundejerne om at kunne etablere virksomheder i miljøklasse 4 - 6 i henhold til mulighederne i Kommuneplan 2021 og i overensstemmelse med Holbæk Kommunes Erhvervspolitik 2020, visionerne i Helhedsplan for Jyderup samt regeringens aktuelle trafikaftale. 

OBS: Læser du planen på internettet kan du i den blå bjælke med pilen ovenfor finde lokalplanens forskellige delafsnit. I højre side kan du downloade hele lokalplanen som pdf.

Lokalplanens status

Kommunalbestyrelsen har den 14. december 2022 vedtaget Lokalplan 11.26 og Kommuneplantillæg 5 endeligt.

Planforslagene har været i høring fra den 23. juni 2022 til den 8. september 2022. Holbæk Kommune har modtaget 7 høringssvar i høringsperioden. Alle høringssvar er gengivet og kommenteret i høringsnotatet. Det fremsendte høringssvar fra Vejdirektoratet har givet anledning til, at ændringer i lokalplanen. Derudover har de fremsendte høringssvar ikke givet anledning til at anbefale ændringer i planerne.

Se printvenlig version af lokalplanforslaget
Se printvenlig version af kommuneplantillægget

Geografisk afgrænsning

loading image
Henter kort...
static-map

Spørgsmål og kontakt

Spørgsmål til lokalplanen kan rettes til:

Holbæk Kommune
Kanalstræde 2, 4300 Holbæk

Tlf.: 72 36 36 36.
Mail: byggesag@holb.dk 

Se klagevejledning her.