Borgerinddragelse

I forbindelse med opstart af lokalplanarbejdet indbød Holbæk Kommune og grundejer de nærmeste naboer til en drøftelse af lokalplanforslagets indhold. Mødet blev afholdt den 18. juni 2019.

I mødet deltog syv af de nærmeste naboer. Der indkom efterfølgende tre skriftlige bemærkninger, som bl.a. udtrykte bekymring over den øgede trafik på Camillevej samt ønsker om et beplantningsbælte mod eksisterende naboer og hastighedsregulerende foranstaltninger på Bukkerupvej.

Læs referat fra nabomødet her

 

Offentlig høring

Planforslaget var udsendt i offentlig høring fra den 17. december 2019 til den 11. februar 2020 og der blev afholdt borgermøde på Stestrup Skole torsdag d. 30. januar 2020.

Under den offentlig høring indkom otte skriftlige høringssvar og borgermødet om lokalplanforslaget var velbesøgt. Der er indkommet flere konstruktive ønsker til lokalplanforslaget, som kommunalbestyrelsen har besluttet skal tilføjes til lokalplanen i forbindelse med den endelige vedtagelse af lokalplanen.

Tilføjelserne er som følger:

  • Der tilføjes en bestemmelse om at vejbelysning kun må etableres som lav belysning i en maksimal højde af 1,5 m af hensyn til naboerne nord for lokalplanområdet.
  • Der tilføjes bestemmelser om maksimal højde på hegn i skel og beplantningsbæltet for at undgå skyggegener.
  • Der tilføjes en bestemmelse om maksimal dybde på regnvandsgrøften langs den nye boligvej.
  • Der tilføjes en bestemmelse som sikrer at der anlægges en sti fra den nye boligvej og hen mod viadukten.
  • Der tilføjes en bestemmelse om at en farvepallette skal overholdes på materialer på facader og tag.

Læs behandling af høringssvar her